De bibliotheek mag weer open

Foto: Jan Krijtenburg

De Bibliotheek West-Brabant is vanaf 20 mei weer geopend.

Op maandag 17 mei kondigde het kabinet aan dat alle bibliotheken in Nederland weer open mogen. Uiteraard blijven de geldige coronamaatregelen van kracht. Daarbij is de bibliotheek zo ingericht dat het voor alle bezoekers én medewerkers veilig is.

Boeken lenen en terugbrengen

Wanneer je de bibliotheek bezoekt, gelden de coronamaatregelen. Er mag een beperkt aantal mensen naar binnen. Iedereen die naar binnen gaat moet klachtenvrij zijn, zich registreren en een toegangsitem meenemen. Wanneer de toegangsitems op zijn, dan kun je buiten (op anderhalve meter afstand van elkaar) wachten tot er weer een toegangsitem beschikbaar is.

Locaties en openingstijden

Klik hier voor locaties en openingstijden

Leestafels en studieplekken

Je kunt van de aangegeven zitplaatsen gebruikmaken. Er zijn minder plaatsen beschikbaar dan je gewend bent, omdat we ook hier rekening moeten houden met de anderhalve meter afstand.

Bijeenkomsten in de bibliotheek

Er zullen in de bibliotheek weer activiteiten en bijeenkomsten worden georganiseerd, soms is dit nog online, maar soms ook op locatie. Houd hiervoor de agenda in de gaten.

Vragen?

De medewerkers van de bibliotheek helpen je uiteraard graag verder. Je kunt ons bereiken via [email protected] of via 0165 – 55 20 80. Ze kijken ernaar uit om je vanaf 20 mei weer te verwelkomen in de Bibliotheek West-Brabant!

Reacties