Dronken vrouw rijdt door na ongeval

Foto:

Een 33-jarige vrouw die in Bergen op Zoom werd aangehouden bleek, nadat ze doorgereden was na een ongeval, zes keer teveel gedronken te hebben.

Een 25-jarige man uit Bergen op Zoom stapte maandagavond 14 juni rond 19.10 uur in zijn auto. Die stond geparkeerd aan de Antwerpsestraat. Hij wilde vanuit zijn parkeerplaats wegrijden, maar zag en voelde ineens dat een auto tegen zijn auto botste en de gehele zijkant beschadigde.

De man stapte uit de auto om de bestuurder aan te spreken, maar die reed door. Er waren veel getuigen van de aanrijding. Zij noteerden het kenteken en belden de politie. Een van de getuigen reed achter de veroorzaker aan.

Op de Lindebaan in Bergen op Zoom stopte de auto. De agenten die ter plaatse kwamen hielden de bestuurster, een 33-jarige vrouw die in Bergen op Zoom woont, aan omdat zij onder invloed van alcohol in de auto had gereden.

Op het bureau moest de automobiliste een ademanalyse doen. Hieruit bleek dat zij zes keer teveel had gedronken. Ze had 1275 microgram alcohol in een liter uitgeademde lucht. De vrouw is ingesloten en wordt vandaag gehoord door de politie. De eigenaar van de beschadigde auto heeft aangifte gedaan van het verlaten van de plaats van het ongeval. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt en ze kreeg een rijverbod van zeventien uur.

Aldus de politie

Reacties