50PLUS Bergen op Zoom gaat picknicken in Bergen op Zoom

Foto:

De fractieleden van de gemeenteraadsfractie 50PLUS gaan deze zomer de wijk in. Ze willen op bankjes en aan picknicktafels in gesprek gaan met Bergenaren.

“Een van de speerpunten in het verkiezingsprogramma is het verbeteren van het contact met de burgers. Wijkcentra en buurtverenigingen spelen hier een belangrijke rol in, maar meestal speelt er in de buurt veel meer”, meldt John Voets in een persbericht. Om ook hier een beeld van te krijgen, en er mogelijk iets aan te doen, gaan de fractieleden van de gemeenteraadsfractie in de maand augustus bij buurtbewoners op de koffie.

“Als er bij U in de buurt een picknicktafel of een paar bankjes in een park, plantsoen of bij een speelplaats te vinden zijn, dan is de kans groot dat u daar gedurende een halve (of hele) dag een paar mensen van 50PLUS Bergen op Zoom aantreft, die dan graag met U van gedachten willen wisselen over wat u, in uw buurt zorgen baart”, aldus Voets. Exacte data en locaties zijn nog niet bekend. De fractieleden brengen zelf uiteraard de koffie met een koekje mee.

Fractielid Piet van den Kieboom staat op zaterdagen in augustus met een paarse tractor bij de Fortuinstraat 19 te Bergen op Zoom. Hij zal daar vragen van voorbijgangers over problemen met de gemeente beantwoorden. “Kom op de tractor met 50PLUS Bergen op Zoom”, is het motto van Van den Kieboom.

 

 

 

Reacties