Just Dance Event en Fortnite Toernooi voor Bergse jeugd

Foto: Epic Youth

Tijdens de zomervakantie organiseert Stichting Epic Youth samen met WijZijnTraverseGroep diverse online activiteiten in de gemeente Bergen op Zoom, speciaal voor jongeren van 10 tot 23 jaar oud. De activiteiten worden mede door de jongeren zelf georganiseerd.

Er vindt een Just Dance Event plaats waar onder leiding van twee danseressen de voetjes van de vloer gaan. Dit evenement is op dinsdag 27 juli van 15 tot 17 uur. Ook is er een Fortnite Duo toernooi waarbij honderden jongeren tegelijk het in tweetallen tegen elkaar opnemen in het populaire spel. De spelers worden ingedeeld drie poules. De beste 50 duo’s zullen in de finale bepalen wie zich Fortnite kampioen van Bergen op Zoom mogen noemen. Tot slot vindt er als afsluiting een loting en prijsuitreiking plaats.

Alle activiteiten worden live uitgezonden via het kanaal van Epic Youth: www.twitch.tv/stichtingepicyouth. en worden voorzien van commentaar. De jongeren nemen taken op zich zoals promotionele activiteiten voor het evenement, het verwerken van de inschrijvingen, het opstellen van draaiboeken en wedstrijdschema’s, de wedstrijdleiding, het opzetten en beheren van de infrastructuur, het becommentariëren van het evenement, het beheren van de uitzendingen, het beheren van chats en de prijsuitreiking. “Het doel is zoveel mogelijk taken door jongeren te laten uitvoeren, met begeleiding van jongerenwerkers die reeds ervaring hebben opgedaan met het succesvol uitvoeren van online activiteiten in deze doelgroep”, zegt Thomas Vermeij, directeur van Epic Youth.

Reacties