Nieuwe voorzitter PvdA Brabantse Wal

Foto: PvdA Brabantse Wal

Tijdens de ALV van 11 juli heeft de PvdA afdeling Brabantse Wal een nieuwe voorzitter gekozen. De voorzittershamer werd door Yusuf Kaplan overgedragen aan Tiny Arts.

Na een periode van ruim 7 jaar als voorzitter vond Yusuf de tijd rijp om het stokje over te dragen. Het bestuur en de leden zijn Yusuf zeer dankbaar voor zijn tomeloze inzet voor de afdeling, eerst voor Bergen op Zoom, daarna met de fusie afdeling Brabantse Wal.

Tiny is gemotiveerd om de Brabantse Wal afdeling te gaan leiden. Hij heeft ervaring in gemeenteland en als waterschaps-bestuurder. De afdeling is verheugd met Tiny als hun nieuwe voorzitter.
Edwin Rampaart blijft aan als penningmeester. Jeroen Beunk vertegenwoordigt de Woensdrechtse leden en heeft onlangs het secretariaat overgenomen van Miek van den Boogaard, die algemeen bestuurslid blijft voor de ledenadministratie. Het bestuur bestaat verder uit Flip Aertssen, vice- voorzitter; Joyce Hagenaars is algemeen bestuurslid tevens campagnecoördinator en René Varkevisser die de Steenbergse leden vertegenwoordigt.

Reacties