A4: weekendafsluiting tussen Belgische grens en knooppunt Markiezaat

Foto: Jan Krijtenburg

A4: weekendafsluiting tussen Belgische grens en knooppunt Markiezaat van vrijdag 24 september 21.00 uur tot maandag 27 september 05.00 uur.

Grootschalige onderhoudswerkzaamheden

Rijkswaterstaat voert grootschalige onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt van de A4 tussen de Belgische grens en knooppunt Markiezaat. Hierdoor is de A4 vanaf de Belgische grens tot knooppunt Markiezaat komende vanuit België richting Bergen op Zoom én Vlissingen afgesloten van vrijdag 3 september 21.00 uur tot maandag 6 september 05.00 uur en van vrijdag 24 september 21.00 uur tot maandag 27 september 05.00 uur. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 45 minuten.

Afsluiting

A4 tussen grens met België en knooppunt Markiezaat richting Bergen op Zoom en Vlissingen

  • A4/A58 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Markiezaat komende vanuit België richting Bergen op Zoom
  • A4/A58 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Markiezaat komende vanuit België richting Vlissingen
  • Vrijdag 24 september 21.00 uur tot maandag 27 september 05.00 uur.

Omleidingsroute

Het verkeer komende vanuit Antwerpen in de richting van Bergen op Zoom/Vlissingen wordt als volgt omgeleid:

  • Volg de E19/A16 vanuit Antwerpen richting Breda
  • Ga ter hoogte van knooppunt Princeville over op de A58 richting Bergen Op Zoom/Vlissingen

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Groot Variabel Onderhoudscontract 2021 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden.

U kunt ook gratis bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.

Reacties