Bergen op Zoom door de ogen van toeristen uit Argentinië

Hoe ziet de historische binnenstad van Bergen op Zoom door de ogen van twee toeristen uit Argentinië eruit? Vloggers Noe en Santi van viajesvoyagestravels laten het zien in een video die afgelopen week op YouTube verscheen.

Noe en Santi zijn twee Argentijnen die tegenwoordig in België wonen. Vanaf die uitvalsbasis maken zijn citytrips naar steden in Europa. “We tonen niet alleen de meest bekende steden van dit geweldige continent, maar ook, en vooral, de verborgen parels”, zeggen ze. Eén van die parels is Bergen op Zoom.

In de video spreekt het stel Spaans. De video is voorzien van ondertiteling in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. De reiswebsite van Noe en Santi (viajesvoyagestravels) is vijftallig.

Veel bekende plekken in Bergen op Zoom komen voorbij in de video. Zo begint het stel op de Grote Markt, en gaan ze langs het Markiezenhof, De Maagd en de Gevangenpoort. “Het bezoek aan Bergen op Zoom is de moeite waard. Blijf er ook een nachtje slapen, je zult er geen spijt van krijgen”, besluiten de reizigers.

Cookieinstellingen