Warme Winterweken moeten Bergse wintermaand magisch maken

Foto: Redactie

De warmte die we deze periode ervaren blijft nog wel even hangen in Bergen op Zoom als het aan de gedreven ondernemers ligt! In december 2023 wil ondernemersvereniging Sterck een evenement organiseren met als thema Warme Winterweken. Dit evenement moet plaatsvinden in een groot deel van de binnenstad, en in en om het Markiezenhof.

“Waar immers in de Lage Landen vindt u zo een bijzonder complex, waar gekroonde hoofden rondliepen, uitbundige feesten werden gevierd en copieuze banketten werden gehouden”, zo stelt de activiteitencommissie van Sterck.” Met het magische Markiezenhof als deel van dit evenement beschikken we over een uniek decor en zou een dergelijk evenement een bijzondere uitstraling kunnen krijgen.”

Hoewel de winter nog ver weg lijkt zijn de oriĆ«nterende gesprekken met de directie van het Markiezenhof al in volle gang. Volgens Sterck zijn de gesprekken hoopvol en de bereidheid om gezamenlijk op te trekken is zeker aanwezig. “Er zijn nog veel hobbels, die genomen moeten worden, voordat groen licht voor een dergelijk evenement. Het is uiteindelijk de bedoeling om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.” De Warme Winterweken zijn van 1 t/m 31 december. Iedere week is er een thema: Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw.

De activiteitencommissie onder voorzitterschap van Danny Borremans laat ook weten dat de inschrijvingen voor de Krabbenfoor voorspoedig verlopen.

 

Cookieinstellingen