Bergen op Zoom is zondag het epicentrum van Lacrosse

Archieffoto
Archieffoto
Foto: Regioactueel

Heb je zin in een dag vol sportieve opwinding en community spirit? Markeer dan zondag 24 maart in je agenda, want dan barst het lacrossefeest los bij Mixed Hockey & Lacrosse Club Tempo, Sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom. Van 11:00 tot 17:00 uur zullen teams uit het hele land de strijd met elkaar aangaan, en jij kunt daarbij zijn!

Drie lacrossewedstrijden met spelers uit het hele land van Groningen tot Den Haag, Enschede tot Deflt. En het mooist van alles? Om 15:00 uur neemt het lokale team van Tempo het op tegen de #2 voor een wedstrijd die je niet wilt missen!

Of je nu een sportliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig bent naar andere sporten, deze dag wil je niet missen! Kom langs, maak kennis met de sport en ervaar de spanning van de wedstrijden die geregeld in de dubbele cijfers lopen. Vanaf half mei gaan we actief nieuwe spelers werven voor het nieuwe competitiejaar. Dus heb je weleens gedacht aan het proberen van een nieuwe sport, zit je vast bij je huidige sport, of zoek je een nieuw team. Dit je kans om te zien waar lacrosse allemaal om draait!

Ontdek de sport die bekend staat om zijn onderlinge respect en fair play, ondanks de fysieke uitdagingen. En spreek vooral een speler aan om eens een balletje mee over te gooien.

Het evenement wordt georganiseerd door Grassroots Lacrosse, opgericht door Daniël Sterenborg, de hoofdcoach en speler van MH&LC Tempo. Meer weten? www.mhlctempo.nl of 06 – 400 366 39.

  • Wanneer: Zondag 24 maart 2024
  • Tijd: 11:00 – 17:00 uur
  • Waar: MH&LC Tempo, Sportpark Rozenoord, Bergen op Zoom
Cookieinstellingen