Op 10 april verwelkomt de nieuwe Jumbo aan het Piusplein haar klanten

Foto: Jumbo

Jumbo Supermarkten opent op 10 april om 09:00 uur de deuren van haar nieuwe winkel aan het Piusplein in Bergen op Zoom. Het is daarmee de derde Jumbo in de stad. Dat meldt Jumbo.

Filiaalmanager Ibrahim Göker is trots op de nieuwe winkel en kijkt ernaar uit om klanten te verwelkomen: “Het winkelteam en ik kijken ernaar uit om klanten uit Bergen op Zoom en omgeving straks kennis te laten maken met de formule van Jumbo in deze nieuwe winkel, die ruim 1.250 vierkante meter vloeroppervlakte telt. Zo vindt men bij ons een uitgebreid assortiment, waarin vers een grote rol speelt. Ook kunnen klanten in de nieuwe Jumbo terecht voor een deel van het HEMA assortiment.”

Aandacht voor vers en vlot winkelen
De nieuwe winkel biedt een groot en gevarieerd assortiment en heeft een mooi aanbod van verse producten. Zo zijn er verse pizza’s om zelf thuis af te bakken verkrijgbaar en kunnen klanten zelf hun macarons scheppen. Op het versplein kunnen klanten terecht voor een ruim aanbod dagverse producten. Denk hierbij aan groenten, fruit, (gegrilde) vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Bovendien is de winkel voorzien van een sinaasappelpers en een uitgebreid halal assortiment, waarmee wordt ingespeeld op de diverse behoeften van klanten. De nieuwe Jumbo beschikt over een servicepunt in de winkel, zelfscanners en 6 speciale self checkout kassa’s waar klanten hun boodschappen binnen een handomdraai kunnen afrekenen.

Duurzame ontwikkelingen
In 2030 wil Jumbo dat alle energie die voor haar winkels wordt gebruikt fossielvrij is en 100% duurzaam wordt opgewekt. Om deze ambitie na te streven, wordt er bij de bouw van nieuwe winkels rekening gehouden met de verduurzaming van het pand en van de verschillende winkelelementen. Zo krijgen alle koelingen dubbelglas, zijn alle muren geïsoleerd en wordt deze Jumbo volledig gasloos.

Parkeren en openingsactie
De winkel beschikt over een grote openbare parkeerplaats waar klanten gratis kunnen parkeren. Op de openingsdag ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 20 euro of meer boodschappen doen een chocoladetaartje zolang de voorraad strekt. Ook ontvangen de eerste 300 klanten een gratis bos gele bloemen.

Enthousiaste medewerkers
De nieuwe Jumbo winkel is op zoek naar enthousiaste medewerkers. De wervingscampagne is al van start gegaan. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op jobs.jumbo.com.

Cookieinstellingen