Op de T Festival 2024: Genieten van muziek op zonovergoten Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag, 9 mei 2024, vond de twaalfde editie van het Op de T Festival plaats op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom. Dit gratis toegankelijke evenement, dat jaarlijks duizenden muziekliefhebbers trekt, bood weer een bonte verzameling van acts en activiteiten voor jong en oud.

Een van de hoogtepunten was FAY, de Nederlandse popzangeres wiens teksten over de ups en downs van het leven veel herkenning oproepen. Haar optreden op het hoofdpodium trok een grote menigte, enthousiast om mee te zingen met haar aanstekelijke melodieën.

Voor liefhebbers van Ierse folk was De Pooks een ware traktatie. Deze band bracht een eerbetoon aan Shane MacGowan en The Pogues, en wist het publiek mee te nemen op een nostalgische reis door hun repertoire van invloedrijke folkrock nummers. Queen-tributeband Crazy Little Things, die bekend staat om hun energieke en authentieke vertolkingen van Queen’s grootste hits.

Naast de muziek was er ook ruimte voor ontspanning en plezier met een verscheidenheid aan foodtrucks, een kinderhoek voor de jongste festivalgangers, en zelfs een silent disco. Dit alles vond plaats in een duurzame setting, waar volgens de organisatie veel aandacht was voor afvalscheiding en het gebruik van biologisch afbreekbare producten, wat bijdraagt aan de groene missie van het festival.

Op de T Festival 2024
Op de T Festival 2024
Cookieinstellingen