16 juli, Culturele Afrikaanse middag

16 juli organiseert De Stichting Waterputten Kwasiakan voor de vijfde keer een Afrikaanse culturele middag in de prachtige tuin aan de Molenzichtweg nr 12 te Bergen op Zoom.

Deze middag staat geheel in het teken van Afrikaanse kunst. Er is opzwepende djembémuziek, dans door Makasi en Haayo en de Souvenirs, waarbij je niet kunt stilzitten en er is een mooie collectie Afrikaanse kunst en op Afrika geïnspireerde kunst van eigen bodem te zien en te koop. Omdat het inmiddels vaste traditie is geworden zal de Bill Bounders Orchestra deze middag ook weer van zich laten horen.

De opbrengsten van deze middag komen geheel ten goede aan de Stichting Waterputten Kwasiakan. Deze stichting stelt zich ten doel de leefomgeving van een aantal dorpen in het zuiden van Ghana te verbeteren. In de afgelopen jaren zijn er al vier waterputten gerealiseerd en voor de toekomst is er een sanitionplan opgesteld waarbij de nadruk wordt gelegd op het verbeteren van de sanitaire voorzieningen en daardoor ook de hygiëne van de plaatselijke bevolking. Alle inkomsten gaan direct naar het project. De Stichting werkt nauw samen met de lokale bestuurders (chiefs), scholen en ziekenhuizen.

Datum: Zondagmiddag 16 Juli 2017
Locatie: Molenzichtweg 12, Bergen op Zoom
De Tuin is open vanaf kwart voor twee.
Entree: € 10,- per persoon ( kleine kinderen vrij entree)
Voor meer informatie kijk op www.stichtingwaterputten.nl

Reacties