Jeffry Verdult loopt voor Stichting Kip en Apie

In het programma Club Zuidwest van Zuidwest FM vertelde Jeffry Verdult over de ‘Sponsorloop vierdaagse Nijmegen’ die hij gaat lopen voor Stichting Kip en Apie van Hilde Bruning.

Club Zuidwest van Zuidwest FM

De Vierdaagse sponsorloop is een initiatief van de stichting Vierdaagse. In de uitzending vertelde Jeffrey hoe hij er toe kwam om de vierdaagse te gaan lopen en waarom hij dat doet voor Stichting Kip en Apie.

Het begon voor mij als een grote uitdaging. Een grote mond 4 x 50 km doe ik wel even. Na deze grote woorden begon ik met trainen. Dit jaar voor de tweede keer en maak ik deel uit van het detachement van Politie Zeeland -west Brabant. Een fantastische beleving een groot feest. Lopen voor een goed doel maakt voor mij de vierdaagse compleet. Daarom draag ik mijn vierdaagse op aan Stichting Kip en Apie kinderfeestjes“, aldus Jeffrey.  Informatie over het sponsoren van Jeffry kun je vinden op de site van de vierdaagse sponsorloop.

Stichting Kip en Apie

Hilde Bruning is de oprichter van Stichting Kip en Apie. Deze stichting verzorgt kinderfeestjes voor kinderen waar de ouders het niet kunnen betalen. “Ieder kind verdient een kinderfeestje en elke ouder wil zijn kind dat ook geven. Maar feestjes kosten geld en niet alle ouders hebben daar de financiële middelen voor. Dat is meer dan jammer denk eens terug aan je eigen kinderfeestjes of aan die van je kinderen.”

Hilde Bruning van Stichting Kip en Apie

Om dit allemaal mogelijk te maken heeft Stichting Kip en Apie sponsors en vrijwilligers. Ook is Stichting Kip en Apie in te huren voor een betaald kinderfeestje. De volledige opbrengst hiervan gaat naar de gesponsorde kinderfeestjes. Mer informatie over Stichting Kip en Apie is te vinden op hun website: www.kipenapiekinderfeestjes.nl.

In de uitzending schoof ook Danielle Bakx aan om namens het Leger des Heils REshare een aantal waardebonnen te overhandigen aan Hilde, zodat enkele kinderen ook in iets nieuws aan kleding gestoken kunnen worden.

Hilde Bruning en Danielle Bakx

Foto’s en info: René Adriaansen

Reacties