Spetterend optreden van Waterproof Shampoo op Palm Parkies

Ondanks het voorspelde slecht weer gaf Waterproof Shampoo gaf een spetterend optreden op een nat maar vol Wilhelminaveld.

Het slechte weer waarmee de donderdagavond begon, mocht de pret van Palm Parkies op het Wilhelminaveld niet drukken. Sander, Erik, Thijs, Tim en Maarten, de bandleden van Waterproof Shampoo, gaven een spetterend optreden waarbij het meeblèèr en dans gehalte op een hoog niveau was. Maar wat wil je dan ook met een band die als motto “NOT A CHANCE YOU WON’T DANCE!” heeft.

Onder het optreden werden twee jonge dames uit het publiek uitgenodigd om op het podium om een luchtgitaar battle te houden, tot groot vermaak van het publiek want ze maakten er een mooie show van.

Jong en oud genoot van dit optreden van Waterproof Shampoo en zelfs de regen was er niet tegen bestand want na het eerste kwartier met flinke miezerregen stopte het met regenen tot net na afloop van het concert.

Voor fans die dit optreden gemist hebben…. Waterproof Shampoo is ook live te zien tijdens de Tractorpulling van KPJ Halsteren op 30 september in Halsteren.

Links

Informatie en foto’s: René Adriaansen

Reacties