Wibra Bergen op Zoom gaat Gouvernementsplein verlaten

De Wibra gaat het Gouvernementsplein verlaten. De winkel met betaalbaar assortiment gaat Bergen op Zoom niet verlaten, want het komt op een andere locatie weer terug.

De nieuwe locatie moet volgens een medewerker van het hoofdkantoor in Epe een stuk ruimer zijn. De winkel zou zogezegd uit z’n jasje zijn gegroeid. Het huidige pand (Gouvernementsplein 27) heeft een vloeroppervlakte van ongeveer 285 vierkante meter.

Naar verwachting zal de huidige vestiging zijn deuren eind september sluiten. Klanten van Wibra hoeven de winkel niet lang te missen. “We verwachten maar twee of drie weken dicht te zijn en begin oktober weer te openen in een nieuw pand”, aldus de woordvoerder. Waar de nieuwe winkel met vernieuwde winkeluitstraling komt, wil het bedrijf op dit moment nog niet zeggen.

De Wibra staat bekend om zijn voordelige en uitgebreid assortiment met onder meer dames-, heren- en kindermode, de Dasty schoonmaaklijn, babykleding, ondergoed en textiel. Het bedrijf is in 1956 in Epe opgericht door J. Wierdsma. Ondertussen is in die plaats het hoofdkantoor en centraal magazijn te vinden. Er werkden na ruim een halve eeuw zo’n 2700 Wibra medewerkers in ongeveer 300 filialen in Nederland en België.

Reacties