Race zelf in de Formule 1-wagen van Max Verstappen

De Formule 1 wagen van Max Verstappen komt naar de Grote Markt op 3 september. Dat laat de organisatie van Cars & Charity 2017 weten.

“Op het laatste moment is het de organisatie van het Cars & Charity evenement nog gelukt om de Formule 1 wagen van Max Verstappen in de originele Red Bull kleuren naar de Grote Markt te halen voor het Cars & Charity evenement. Er kan een rit op een circuit worden gemaakt via een display. Dit levert uitstekende fotomomenten op voor jong en oud.” Inschrijven om een ritje te maken kan via de website www.carsandcharity.nl of in de inschrijvingstent op de Grote Markt op de dag zelf.

Het team van Cars and Stars Events heeft een unieke VR-racinggame ontwikkeld met een zelf uitgedacht circuit. Deze VR-Racing is uniek op de hele wereld.

Evenement

De Rotaryclub Bergen op Zoom Noord organiseert op zondag 3 september a.s. voor de 8e keer het jaarlijkse fundraising evenement Cars & Charity op de Grote Markt in Bergen op Zoom.

Dit evenement bestaat uit een mooie rondrit voor oldtimers, cabrio’s en andere bijzondere auto’s met daarin op veler verzoek weer een behendigheidsproef aan het begin van de rit. Onderweg zal de lunch worden geserveerd. Nieuw dit jaar zijn de vele activiteiten op de Grote Markt en den Enghel.

Morgen een uitgebreid artikel over dit evenement op Bergen-op-Zoom.nieuws.nl

Reacties