Restaurant Koej te koop: ‘we zijn toe aan nieuw hoofdstuk’

Restaurant Koej in Bergen op Zoom is te koop gezet door de eigenaar. Wie gaat er in de toekomst Rump steak, Rib-eye, Entrecote serveren in het restaurant aan de Zuidzijde haven?

Met een bericht op Facebook laat het Koej-team weten dat ze op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar. “Nu draaien we Koej al 2 jaar met veel succes en plezier maar zijn we toe aan een nieuw hoofdstuk. Voor dit nieuwe hoofdstuk zijn we opzoek naar een nieuwe ondernemer met frisse energie, scherpe plannen en liefde voor ons personeel. We zetten daarom per direct KOEJ in de verkoop en staan open voor nieuwe ideeën en avonturen met ons prachtige restaurant in een zeer bijzonder pand in Bergen op Zoom”, aldus het team.

Het restaurant belevingsrestaurant, met 125 zitplaatsen, is gevestigd in een voormalig industrieel pakhuis dat ook als onderkomen voor een transportbedrijf en kinderspeelplaats heeft gediend. Op drie oktober ging het restaurant open onder de naam Visj, hier werd met name vis bereidt. “Na een zeer verrassend en succesvol jaar met fantastische reacties, mooie momenten, onvergetelijke feesten en de beste gasten besloten wij om Bergen op Zoom nog een keer te verrassen en het roer na 365 dagen compleet om te gooien. Na een korte 2 weken verbouwen zag Koej het daglicht! Een stoer en warm concept waar we een ode brengen aan de koe!” De initiatiefnemers voor het bijzondere concept waren Peter Verswijver, Marco Musters en Jeroen van Egeraat.

Reacties