Lekker eten en veel muziek tijdens tweede Foodstoet

Honderden mensen bezochten dit weekeinde de tweede editie van De Foodstoet in Bergen op Zoom. Ruim dertig foodtrucks en vele bands stonden in stadspark Kijk-in-de-pot met lekker eten en muziek.

Het foodtruck-evenement was vorig jaar in het Anton van Duinkerkenpark. “In Kijk-in-de-pot hebben we de mogelijkheid om meer uit te pakken. Het deelnemersveld is nog gevarieerder, want inhoudt dat er geen twee foodtrucks zijn die hetzelfde aanbieden”, vertelt één van de organisatoren, Maarten Rikken. Dit jaar waren er 33 foodtrucks present, zes meer dan vorig jaar. Er was van alles, van gebak tot oesters en van saté tot Surinaams.

 

Woodworks en The Bonaparties zorgen vrijdag voor de muzikale omlijsting van de avond.Zaterdag stonden Lemon Brass, Ohno Jazzband, Greenlight en Lijn 7 op het podium.

Op de derde dag van het festival zorgen Woodworks, Tassa Belinfante, Schrobbeler Live en Angelo & Friends voor de muziek. Het evenement is op deze zondag geopend van 12:00 tot 21:00 uur. De Foodstoet is een evenement van Pazza Italiano en Het Creatie Depot.

Bekijk hierboven de fotoserie die we vrijdag en zaterdag maakte tijdens De Foodstoet!

Reacties