‘Leven in vrijheid’ op steenworp afstand van de bioscoop

Langs de Markiezaatsweg en Saillant in Bergen op Zoom is de bouw van een luxe appartementencomplex Havenstaete in volle gang. Er komen 25 luxueuze appartementen en penthouses naast de bioscoop.

Het gebouw Havenstaete wordt een indrukwekkende blikvanger aan de waterkant van ScheldeVesting. “Veel glas en openheid en moderne strakke lijnen en lichte kleuren bepalen het beeld. Luxe en ruimte zijn de kernbegrippen in de architectuur. Het gebouw kent een stapsgewijze, verspringende opbouw met veel dakterrassen en balkons”, laat makelaar Helmig weten. Momenteel wordt er gebouwd aan een afgesloten parkeerkelder.

De appartementen moeten rond de 500.000 euro per stuk opbrengen. Daarvoor heeft de koper een gebruiksoppervlakte van 151 m² t/m 176 m² en een inhoud van 350 m³ t/m 610 m³. De verkoop is in handen van Helmig Makelaardij en Baas Makelaars. Het ontwerp is gemaakt door Van den Bergh architecten. Aannemer van het project is Van Agtmaal Oudenbosch. Verder zijn Brabant Installatie Techniek, Feskens Installatiebureau, Bink Elektro en De Boom Betonwerken betrokken bij het project.

Reacties