Fotoclub FixedFocus viert 10jarig bestaan met expositie in oktober

Foto: Jan

In het kader van het 10-jarig bestaan van de club, pakken de leden dit jaar extra groot uit met de expositie bij Stichting Arsis Kunst & Sociëteit in Bergen op Zoom.

De expositie van Fixedfocus bij Stichting Arsis Kunst & Sociëteit aan de Kometenlaan 38 te Bergen op Zoom is te bezichtigen op zaterdag 14 oktober van 11.30 tot 17.00 uur en op zondag 15 oktober van 11.00 tot 17.00 uur. Meer informatie op de website www.fixedfocus.nl.

FixedFocus

De Bergse Fotoclub FixedFocus bestaat al sinds maart 2007 en bestaat uit ca. 25 amateurfotografen. Bezig zijn met fotografie, leren van elkaar, uitdagende opdrachten en het delen van de passie voor fotografie zijn de belangrijkste redenen om lid te zijn van FixedFocus.  Gemaakte foto’s worden afgedrukt en op clubavonden getoond en gezamenlijk beoordeeld. Een doel van fotobeoordeling is dat ieder lid het goed en inhoudelijk bekijken en het beoordelen van een foto tot een vaardigheid uitbouwt. Daarnaast leren ze veel van elkaars foto’s.

Archieffoto Expositie 2016

Eigen expositie

Elk jaar houdt FixedFocus een eigen expositie, waarbij van ieder lid 4 afgedrukte foto’s, 3 foto’s op een eigen bord en 1 themafoto, worden getoond, alsmede een slideshow van een serie van ca. 10 digitale foto’s. Daarnaast wordt ook dit jaar weer een serie foto’s getoond, gemaakt door de deelnemers van de jaarlijkse gastendag van FixedFocus.

Reacties