Guus Meeuwis laat zich donderdag interviewen in Bergen op Zoom

Foto: Oscar Anjewierden/Flickr (CC)

Guus Meeuw geeft op woensdag en donderdag concerten twee volledig uitverkocht Gebouw-T. De populaire zanger uit Tilburg zal echter donderdag in het Facilitair Gebouw naast Gebouw-T aanwezig zijn om zich te laten interviewen door muziekjournalist en hoofdredacteur Jean-Paul Heck.

De zanger was afgelopen week nog te zien in het nieuwe televisieprogramma Ilse’s Veranda dat werd opgenomen in de countrystad Nashville. Meeuwis en Heck kennen elkaar al jaren. ,,Ik interviewde Guus in het begin van zijn carrière voor het Brabants Nieuwsblad en in de jaren daarna heb ik hem meerdere keren gesproken voor onder meer de Telegraaf en Nieuwe Revu. Daarnaast heb ik in 2011 samen met Guus , zijn bandleden en zijn management een boekje gemaakt rondom zijn album Armen Open.”

Guus Meeuwis is op dit moment druk bezig met de opnames van een nieuw album. ,,Hij heeft aangegeven daar graag over te willen vertellen. Daarnaast wil ik met hem kort door zijn carrière lopen. Die man heeft echt een bizarre loopbaan achter de rug en hij is altijd nog maar 45 jaar oud.”

Fans die al in het bezit zijn van een concertticket voor woensdag of donderdag, kunnen via Gebouw-T 2 x2 entreekaarten winnen om bij dit exclusieve mini-event aanwezig te zijn. Hiervoor moeten zij het nummer van hun ticket doorsturen naar [email protected], o.v.v. Gesprek Guus Meeuwis. Het interview start om: 19.15 uur in het Facilitair Gebouw aan de Blokstallen in Bergen op Zoom.

Reacties