Café ’t Slik viert 20 jarig bestaan met optreden van Flat Out!

Zondag werd gevierd dat Marijn Withagen 20 jaar geleden begon met café  ’t Slik en 10 jaar geleden met café de Schorre, beide in de Steenbergsestraat in Bergen op Zoom.

Marijn Withagen, de eigenaar van ’t Slik en De Schorre had, voor hij met ’t Slik begon al een aantal jaren  als Karaoke – DJ gedraaid in zijn karaoke café ‘Jan van Glymes’ in de Engelsestraat. Uiteindelijk werd dit café te klein voor de hoeveelheid publiek en twintig jaar geleden besloot Marijn het toenmalige café D’ Angleterre over te nemen. Dit is nu al 20 jaar bekend begrip in de lokale muziekscene en bij karaoke liefhebbers als café ’t Slik.

20 jaar 't Slik

Marijn, 20 jaar geleden als Karaoke – DJ in ’t Slik 

Tien jaar gelden werd ook het naburige café De Schorre  overgenomen zodat er deze zondag een dubbel jubileum gevierd werd, 20 jaar ’t Slik en 10 jaar De Schorre.

Alle bezoekers deze zondag kregen een aansteker met op de ene zijde ’20 jaar ’t Slik’ en op de andere zijde ’10 jaar de Schorre’ als aandenken mee, evenals een vriendschaps-polsbandje met de logo en de namen van ’t Slik en De Schorre erop.

Bij een feest hoort muziek en die werd deze zondag verzorgd door de Bergse feestband Flat Out. De band bestaande uit een zanger, twee zangeressen, drie superstrakke blazers en een stevige ritmesectie van vier man, deed de naam feestband eer aan en zorgde voor een feestelijk jubileumfeest met een enthousiast publiek.

20 jaar 't Slik

Marijn met zijn vrouw Marijke. (foto: Frits Leenders)

Links:

 

Foto’s en informatie: René Adriaansen

Reacties