PVDA fractievoorzitter Sahin Ergec neemt afscheid

Foto: bergenopzoom.pvda.nl

PVDA fractievoorzitter Sahin Ergec neemt afscheid van de Bergse politiek. Dit laat hij weten in een brief aan de leden van de raad en het college van Burgemeester en wethouders.

Sahin Ergec stopt bij de PVDA Bergen op Zoom per 23 november 2017.Ergec heeft van het Ministerie van Financiën een aanbod gehad wat hij heeft geaccepteerd. “Helaas valt dit niet te combineren met mijn functie als raadslid en fractievoorzitter van onze partij. Zo zal ik beginnen met een Masterstudie aan de TIAS Business School, en zal ik verschillende opdrachten gaan uitvoeren in binnen- en buitenland”, schrijft hij.

Ergec was sinds 2010 actief als raadslid in de gemeenteraad van Bergen op Zoom. Hij schrijft in zijn afscheidsbrief dat de Partij van de Arbeid hem de afgelopen jaren ontzettend veel heeft gebracht. “Ik heb al die jaren met heel veel plezier gestreden voor onze sociaal democratische waarden. In de raadszaal maar ook vooral op straat. Vaak is me dat goed gelukt, maar ik heb natuurlijk ook tegenslag gekend. En gelukkig was daar dan altijd mijn partij.”

 

 

 

Reacties