Kinderboekenweek in de Bibliotheek Het Markiezaat

Foto: Jan

Van 4 t/m 15 oktober is het Kinderboekenweek rond het thema Gruwelijk eng! De Bibliotheek Het Markiezaat organiseert daarom gruwelijk leuke activiteiten.

Voorlezen

Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar worden er woensdag 4 oktober van 13.30 tot 14.00 uur enge verhalen voorgelezen in de Bibliotheek Bergen op Zoom, Hoogerheide en Steenbergen.

De toegang is gratis. Graag vooraf opgeven via [email protected]

De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen

Podium Kloosterhof en de Bibliotheek Het Markiezaat presenteren de voorstelling De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en is te zien op zaterdag 7 oktober van 14.00 tot 15.30 uur bij Podium Kloosterhof in Hoogerheide.

Jeugdtheatergezelschap Meneer Monster heeft het losgeslagen verhaal van het boek omgetoverd tot een waanzinnige voorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij!

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, apeninvasie en reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor, maar eerst nog even honderd marshmallows eten en de papegaai kietelen.

Kaarten zijn voor € 10,00 te reserveren via www.podiumkloosterhof.nl

Kijk voor nog meer activiteiten tijdens de Kinderboekenweek op www.markiezaatsbibliotheken.nl

Reacties