Feestelijke open dag bij De Zorgvilla Bergen op Zoom

Foto:

Zaterdag was de open dag van De Zorgvilla aan de Laan van Everswaard in Bergen op Zoom.

Tientallen mensen kwamen naar de open dag van de kleinschalige zorgorganisatie. Onder hen waren buurtbewoners, zakenrelaties en ouders van kinderen met een beperking. Met een springkussen en entertainers was het leuke open dag voor kinderen.

De ZorgVilla biedt zorg voor kinderen met een medische meervoudige beperking, kinderen met verstandelijke beperking en of autistisch spectrum problematiek. Door op locatie of in De Zorgvilla zorg te verlenen aan de kinderen, ontlast De Zorgvilla de ouders. Kinderen kunnen bijvoorbeeld avonden, weekenden of vakanties blijven logeren. “Dat geeft ouders de tijd om even op adem te komen”, vertelt eigenaar Patricia de Graaf. De Graaf weet uit ervaring hoe moeilijk het kan zijn om een kind met een beperking te hebben. Haar 14-jarige dochter Rowena is meervoudig beperkt.

Aan het eind van de feestelijke dag werd ook de start van De ZorgVilla Foundation gevierd. De ZorgVilla Foundation bezorgt kinderen met een beperking en eventueel hun familie een fijne, onbezorgde vrijetijdsbesteding. Hierbij kan gedacht worden aan uitstapjes die kunnen variëren van enkele uren tot enkele dagen.


De Zorgvilla Foundation

Reacties