‘Forever Amy’ show op zaterdag 21 oktober in Gebouw-T

Albo Plano als Amy Winehouse
Foto: Rob Jacquet

Zaterdag 21 oktober staat Albo Plano als ‘Amy Winehouse’ op het podium in Poppodium Gebouw-T, Bergen op Zoom.

De extravagante artieste Albo Plano vertolkt Amy Winehouse zo natuurgetrouw, dat je bijna gelooft dat Amy zelf op het podium staat.

De officiële band van Amy Winehouse bestaande uit; Dale Davis – musical director/bassist, Hawie Gondwe – gitarist, Nathan Allen – drummer, Jim Hunt – saxofonist/fluit, en Alba Plano – zangeres, treedt op tijdens deze avond.

Zij zijn stuk voor stuk door de wol geverfde topmusici die met Amy Winehouse de wereldtop van de popmuziek bereikten. Deze muzikanten kenden haar het beste en zijn degenen die hebben geholpen om haar tijdloze geluid te creëren.

Amy Winehouse was de grote inspiratie voor zangeres Alba Plano, dat blijkt uit de authentieke en respectvolle wijze waarop zij de nummers van haar laat herleven. Samen met de stijl en presentatie op het podium weet ze Amy goed te evenaren. De show ‘Forever Amy’ doet recht aan de grote invloed die Amy op de muziekwereld heeft gehad. Een ontroerend eerbetoon aan een geweldige vrouw, die haar ziel verkocht aan de muziek.

De zaal opent op 21 oktober om 20:30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €27,50 via de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl.

Reacties