Niet vervelen, maar spelen tijdens herfstvakantie

Genoeg te doen in de hersftvakantie
Foto: Pb

De herfstvakantie staat weer voor de deur maar dit hoeft wat de F!Tfabriek betreft niet te betekenen dat de verveling toe gaat slaan onder de Bergse jeugd.

In de periode van 16 t/m 20 oktober vinden de herfstactiviteiten van de F!TFabriek plaats. De F!TFabriek biedt verschillende sport en spel activiteiten aan om kinderen een leuke, gezonde en bovenal sportieve vakantie te bieden. Te denken valt aan een zaalvoetbaltoernooi, een meidenactiviteit en diverse zwembadspelen. Iedereen is uiteraard van harte welkom maar de activiteiten zijn vooral gericht op kinderen van 4 tot 14 jaar.

Het zaalvoetbaltoernooi & de kickboksclinics zijn geheel gratis voor de deelnemers, dit geldt ook voor de meidenactiviteit.
Voor de zwembadspelen in Zwembad de Schelp geldt het normale toegangstarief, al kunnen deelnemers daarna wel vrij blijven zwemmen tot sluitingstijd (21:00 uur).

De activiteiten vinden plaats van 13:00 tot 16:00 uur op de volgende momenten:

Maandag 16 oktober:
Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Gageldonk.
“Doe jij mee met het zaalvoetbaltoernooi op 16 oktober van 13:00 – 16:00 uur?
Meld je dan nu aan via het online aanmeldformulier op onze website: www.fitfabriekboz.nl
Leeftijdscategorie 10 t/m 12 jaar en deelname is gratis.
LET OP eerste 8 teams kunnen deelnemen!”

Woensdag 18 oktober:
Meidenactiviteiten in Sporthal Gageldonk
“Meiden kom achter je telefoon vandaan! Wij organiseren weer een meidenactiviteit met verschillenden sport en spel onderdelen. We zouden het ontzettend leuk vinden als jij er ook bij bent en neem gerust al je vriendinnen mee!
Leeftijdscategorie 6 tot 14 jaar en deelname is gratis.”

Vrijdag 20 oktober:
zwembadspelen met de F!TFabriek in Zwembad de Schelp
“Doe jij mee met de Zwembadspelen? Op 20 oktober organiseert de F!TFabriek verschillende spellen in zwembad de Schelp. Deelname voor kinderen met minimaal een A diploma en tot 14 jaar. Hiervoor geldt het normale toegangstarief van zwembad de Schelp.”

Reacties