Vrijwilligers kringloopwinkel Woensdrecht bezoeken Kraaijenberg

Vrijwilligers kringloopwinkel op De Kraaijenberg
Foto: Leo den Heijer

Zondagmiddag kwamen vrijwilligers van de Woensdrechtse Kringloopwinkel naar De Kraaijenberg om daar, onder het genot van koffie en taart, bij te kletsen.

Voorzitter Wim nam het woord en dankte de vrijwilligers, hij feliciteerde ze met het 5 jarig jubileum van de winkel in het Blickveld. Hierna gaf hij het woord aan de klaarstaande gids die de mensen vertelde over het ontstaan van deze mooie plek in de natuur.

Na een korte uiteenzetting over de oorsprong van de Brabantse Wal beklom de groep de uitkijktoren alwaar van het uitzicht op Zuid Beveland en het Markiezaat genoten werd. Na een verkennend verhaal over wat er allemaal tot aan de horizon te zien is liepen we weer de trappen af en wandelden we langs de mooie houtsculpturen.

Aansluitend maakten de vrijwilligers van de Kringloopwinkel een wandeling over het natuurgebied gevolgd door een leerzame presentatie over De Brabantse Wal in de educatieve ruimte van bezoekerscentrum De Kraaijenberg.

Na de presentatie werd nog een drankje genuttigd en namen de vrijwilligers weer afscheid. Sommigen waren met het heerlijke weer lekker op de fiets gestapt.

Foto’s en informatie: Leo den Heijer

 

Reacties