Feuerengel brengt Rammstein naar Gebouw-T op 3 november

Van “Du hasst” tot “Sonne”; iedereen kent de heavy metal hits van Rammstein! Feuerengel is de officiële tribute band van Rammstein en brengt de hits naar de kleinere zalen, met een show die niet onder doet voor het origineel. Na twee zeer succesvolle optredens in Gebouw-T is Feuerengel vrijdag 3 november terug in Bergen op Zoom.

Feuerengel is niet zomaar een Rammstein tribute band, zij zijn DE Rammstein tribute band. Dichter bij het origineel komen er weinig andere tribute bands. Alles begon op een concert van Rammstein in 1997, waar het idee ontstond om de band te kopiëren – maar dan zo origineel mogelijk. Het gaat Feuerengel niet alleen maar om de muziek, het gaat om het totaalpakket. Vanaf het begin wordt veel waarde gehecht aan authentieke effecten en rekwisieten. Samen met een eigen pyrotechnicus worden de nodige accenten gezet in vorm van vuurwerpers, vuurbogen, vuurpijlen en explosies. Zo wordt de show net zo spectaculair en vurig als de show van Rammstein zelf.

Het duurde niet lang voordat Feuerengel een groot succes werd. In 1998 mocht de band optreden op een feest voor Rammstein en hun gasten. De pers opende haar ogen voor Feuerengel en er volgden naast vele berichten in magazines en kranten ook uitstralingen op tv in Nederland en Duitsland. Het succes kwam onverwacht voor de band, en ze werden zo groot dat zij ook in Nederland een belangrijk onderdeel van de muziekscene werden.

Bron: Gebouw-T

Reacties