Kop erwtensoep er vast wel in na wandeling

Foto: Leo den Heijer

Na een stevige wandeling door de natuur gaat een kop erwtensoep er wel in. Dat weten de mensen van Brabants Landschap en IVN Groene Zoom als geen ander. Zij organiseren een Snertwandeling.

De wandeling is op woensdag 8 november 2017. Deze wandeling onder begeleiding van een gids is inmiddels uitgegroeid tot een populaire excursie. Het Markiezaat, onderdeel van Natura 2000, behoort tot de vogelrijkste gebieden van Nederland.

De deelnemers aan deze middag zijn vanaf 13.45 uur welkom in bezoekerscentrum “De Kraaijenberg”. Start is om 14.00 uur. De wandeling duurt naar verwachting tot 16.00 uur. Na afloop zal er aan alle deelnemers een kop erwtensoep geserveerd worden.

Voor de excursie is goed schoeisel met weersbestendige kledij aan te bevelen. De kosten bedragen € 2,00 per persoon, inclusief een gratis kop erwtensoep. Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang (op vertoon van de ledenpas) gratis voor twee volwassenen, twee kinderen en twee introducees.

 

"Snertwandeling" van Brabants Landschap en IVN Groene ZoomOp woensdag 8 november organiseert Brabants Landschap samen…

Geplaatst door Bezoekerscentrum 'De Kraaijenberg' op dinsdag 17 oktober 2017

Reacties