Duitse zangeres DORO op 12 november in gebouw-T

DORO staat aankomende zondag 12 november in Gebouw-T, Bergen op Zoom. Ze won de “Metal Godess en Legends Award” in Las Vegas vorig jaar. Nu komt ze naar Nederland met haar Strong & Proud tour om iedereen omver te blazen.

DORO is een Duitse zangeres, voorheen onderdeel van de heavymetalband Warlock. Ze was een van de weinige zangeressen uit de jaren 80 metalscene, die voornamelijk bestond uit mannen. DORO bleef uiteindelijk als enige van de band over en ging daarna verder onder haar eigen naam. De band bestaat nu uit: Doro Pesch – zangeres, Nick Douglas – bassist en toetsenist, Johnny Dee – drummer en percussie, Bas Maas – gitarist en Luca Princiotta – gitarist en toetsenist.

DORO bracht in juni 2016 haar langverwachte nieuwe live DVD / BD / CD “Strong & Proud – 30 Years Of Rock And Metal” uit. Dit meesterwerk biedt niet alleen de prachtige concerten in Wacken, New York, Moskou en DORO’S eigen Düsseldorf maar is ook een muziekdocumentaire die diepe en exclusieve achter de schermen beelden laat zien uit DORO’s leven.

De zaal opent op 12 november om 19:30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €26,50 via de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl.

Reacties