Hollandsche Tuyn en Strandhuys uit Bergen op Zoom in Cafetaria Top 100

Foto: Google Streetview

In de nieuwste Cafetaria Top 100 ranglijst staan twee bedrijven uit Bergen op Zoom. Eetwinkel de Hollandsche Tuyn en Het Strandhuys staan hoog in de ranglijst.

Eetwinkel de Hollandsche Tuyn  stond vorig jaar op de vierde plek. Dit jaar staan ze op de derde plaats. “Sinds anderhalf jaar staan de broers hier samen aan het roer, en ze vervullen die rol met verve. Björn (26) en Jeroen (29) zijn de draaiende motor van De Hollandsche Tuyn en de energie van deze twee is duidelijk voelbaar in de zaak. Zij zijn samen het gezicht en minstens één van hen is altijd aanwezig”, schrijft Misset Horeca.

Jury-oordeel

De initiatiefnemer van de ranglijst is vol lof over het bedrijf in de Huijbergsestraat in Bergen op Zoom. “De Hollandsche Tuyn is een bijzonder bedrijf, waar zowel de gast in een strak pak als de bezoeker in joggingpak zich thuis voelt. De jury is onder de indruk van de drive van de broers, die de potentie hebben om nóg beter te worden. Als je twee jaar achter elkaar hoog eindigt in de Cafetaria Top 100, ben je bepaald geen koekenbakker. Jeroen en Björn mogen trots zijn op wat ze hebben neergezet”, schrijven ze.

Het Strandhuys

Op nummer acht staat Het Strandhuys. Het restaurant aan de Boulevard (Bergse Plaat) is vanaf 1 november 2012 geopend. Het Strandhuys heeft ruim 70 zitplaatsen en biedt een prachtige uitzicht over de Binnenschelde. “Als de zon schijnt, krijgen bezoekers het ware vakantiegevoel op het prachtige terras met 200 zitplaatsen aan het water. Verse friet op borden, dagverse producten, smakelijk eten en een breed assortiment. Aan het al brede aanbod zijn in het afgelopen jaar smoothies toegevoegd. Een absolute klapper is de nieuwe tostilijn”, luidt een deel van het oordeel van  Misset Horeca.

Het Strandhuys aan de Boulevard in Bergen op Zoom

Nr 1 publieksprijs 💪💪💪 nr 8 vakjury 👌👌💪💪😍😍💪

Geplaatst door Het Strandhuys op dinsdag 31 oktober 2017

Alle cafetaria’s die zich hebben ingeschreven voor de Snackkoerier Cafetaria Top 100 zijn bezocht door mystery guests en een vakjury.Trots dat we weer in de top van Nederland staan !

Geplaatst door Eetwinkel de Hollandsche Tuyn op dinsdag 31 oktober 2017

 

Reacties