Knutselkoningin Jill komt naar Bergen op Zoom voor meet & greet

Jill Schirnhofer is eind deze maand te gast bij boekhandel Quist in Bergen op Zoom. Fans van het idool van veel kinderen kunnen er heen voor een meet & greet.

Jill is bekend van haar televisieprogramma op NPO Zapp en ongekend populair op social media. Tekenen, knutselen, mode en kokkerellen staan centraal in het tv-programma Jill.

“Grijp de kans om Jill te ontmoeten! Je kan met haar op de foto en je boek(en) laten signeren. We hebben dan natuurlijk al haar boeken op voorraad”, laat de boekhandel in de Fortuinstraat weten. Van haar eerste boek Tekenen met Jill zijn 45.000 exemplaren verkocht. Ook op social media doet ze het goed met 102.000 volgers op Instagram en ruim 35 miljoen views op Youtube.

De meet&greet is zondag 26 november van 11:30 – 13:30 uur. Omdat het naar verwachting erg druk gaat worden, wordt geadviseerd om op tijd te komen. “De boekhandel gaat die zondag extra voor jullie al om 10:30 open en Café Helene zal dan ook geopend zijn voor een lekker ontbijt, koffie en andere drankjes en taart.”

De website Boekhopper.nl noemt Jill Schirnhofer de knutselkoningin van Nederland. De boekensite interviewde haar omdat ze naar presentatrice ook schrijfster is. Rijen met mensen als ze ergens haar boek komt signeren zijn geen uitzondering meer. “Dat is inderdaad het grootste compliment wat je kunt krijgen als schrijver, en ik voel me dan ook enorm vereerd. Het went nooit!”, zegt ze in het interview.

 

 

Reacties