28-jarige Bergenaar aangehouden met 50 zakjes wiet

Foto: Vincent

Zaterdagavond zijn tijdens een controle op de Gagelboslaan 50 gripzakjes hennep gevonden in de auto van een 28-jarige Bergenaar.

Rond 21.25 uur werd de verdachte met zijn auto de controleplaats aan de Gagelboslaan op gedirigeerd voor een algemene controle. Tijdens het gesprek rook een agent een typische henneplucht. Op het verzoek om alle in de auto aanwezige drugs af te geven, kwam er één zakje hennep tevoorschijn. “Tijdens het noteren van alle persoonsgegevens lijkt het alsof de man iets vanuit het dashboardkastje snel verstopt. Om die reden wordt hem gevraagd uit te stappen om de auto beter te kunnen doorzoeken”, laat de politie weten. Vrijwel direct werd een zak met 50 gripzakjes hennep gevonden.

Vluchtpoging

Vervolgens bleek de verdachte ook nog diverse telefoons op zak te hebben. Deze zijn in beslag genomen voor technisch onderzoek.

De man probeerde te vluchten. Na een korte achtervolging werd hij in de Brechterhoeflaan gevonden. Hij is voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex in Breda. Zondagmiddag mocht hij met een dagvaarding op zak weer naar huis.

Reacties