O, kom er eens kijken op de SinterKerstMarkt

Foto: Pb

Kinderen kunnen woensdag (voor een halve euro) hun schoentje komen zetten bij midgetgolfbaan meilust. Wat er in het schoentje komt kunnen de kinderen op 2 en 3 december ontdekken. Dan is er op die locatie een SinterKerstMarkt.

“Tijdens de markt zullen er allerlei kraampjes staan met leuke en lekkere producten, ook kunnen de kindjes komen dansen of knutselen met zwarte piet, terwijl papa en mama kunnen genieten van allerlei lekkere hapjes en warme drankjes”, zegt Bianca Verlinden van midgetgolf Meilust.

Ook zijn er op zaterdag en zondag 9 en 10 en 16 en 17 december kerstmarkten op het terrein te beleven. Tijdens deze markt zullen er over de 40 kraamhouders aanwezig zijn met de verkoop van allerlei producten. “Het aanbod zal variëren van verse producten tot nieuwe producten en handgemaakte artikelen. Ook zullen er teams van ‘Samenloop van Hoop’ aanwezig zijn en andere stichtingen en goede doelen.”

Op 16 en 17 december zullen er ook oliebollen & wafels aanwezig zijn en een trein die van 13:00 tot 17:00 mensen vervoert van de kerstmarkt op de golfbaan naar de kerstmarkt op de bommesee gelegen aan de glennmillerstraat. De entree tot alle markten volledig gratis.

Reacties