2e Fantasy roman van Sonn Franken komt op 10 december uit

Foto:

Zondag 10 december presenteert Sonn Franken zijn boek “Bleke Demonen” in het voormalige koffiehuis Den Enghel midden in het stadshart van Bergen op Zoom.

“Bleke Demonen” is het tweede boek in de trilogie De kronieken van Ginder van Sonn Franken en wordt tijdens een culturele middag in Den Enghel gepresenteerd.
13:00 uur gaat de deur open en 14:00 uur start de middag die het publiek sprekers, muzikanten en kunst toont. Met als kers op de taart de presentatie van “Bleke Demonen”.

John (Sonn) Franken

John Franken, oftewel Sonn, is geboren op 27 maart 1962 te Bergen op Zoom. De vele reisjes en uitstapjes met zijn vader hebben ertoe geleid dat hij immer nieuwsgierig is naar datgene voorbij de horizon ligt. Ook de grote portie proza en poëzie, in diverse talen, op het R.K. Gymnasium Juvenaat H. Hart te Bergen op Zoom leggen de basis voor de liefde voor taal.
De trilogie “De Kronieken van Ginder” is het resultaat van zijn interesse naar andere oorden en de drang om verhalen en fantasie vast te leggen.

Bleke Demonen

Nadat Akam en zijn vrienden de Kwade Godin hebben verslagen, verwachten ze dat de rust wederkeert op hun wereld. Niets blijkt minder waar te zijn. Het kwade waart nog altijd rond, dit keer in de gedaante van bleke vreemdelingen die het vermogen hebben om de geest van anderen te beïnvloeden.
Er is altijd hoop. Er is altijd ruimte om tegen welk onrecht dan ook te vechten. Dit verhaal toont hoe dun de scheidslijn is tussen goed en kwaad. Tevens laat het zien dat een volk niet geheel slecht kan zijn. Bedrog, machtswellust of de honger naar bezittingen overwinnen nooit voor eeuwig, onder welke deken van geloof of achtergrond je ze ook verbergt.

Het zijn vreemde mannen die de wereld willen strippen van haar geschiedenis

Het boek is vanaf 9 december 2017 verkrijgbaar bij alle boekhandels

 

Reacties