Zeg ‘Hallo’ tegen elkaar op de eerste dag van 2018

Op 1 januari 2018 is er een gezellige nieuwjaarsborrel voor iedereen. “Zeg Hallo tegen elkaar op de eerste dag van 2018 in een feestelijk ingerichte evenementenzaal de Stoelemat in Bergen op Zoom.”

Volgens Stan Wulffaert van mede-organisator Société Poubelle d’Or is de nieuwjaarshgappening hét moment om je vrienden en kennissen uit je netwerk te ontmoeten en gelukkig Nieuwjaar te wensen. “Dit alles omlijst met een aantrekkelijk muzikaal programma. De muziek begint op een laag pitje maar eindigt in een hoog tempo.”

Gasten zijn welkom vanaf 15.00 uur. Het eerste uur speelt het duo The Aisle Classical Guitars rustige binnenkomers. Huisorkest Socíété Poubelle d’Or doet er vanaf 16.00 uur een schepje bovenop. Vanaf 17.00 uur gaat het dak eraf met Plug and Play, een coverband met ervaren muzikanten en samengesteld door drummer Walther Bogaers, die veel zin hebben om er wat moois van te maken. DJ W Cool J, ofwel Willem Jongeneelen, zorgt voor een zinderende afterparty en misschien een cooling down. Hiervoor zal hij zijn meest swingende selectie CD’s meenemen naar de Stoelemat. Presentatie Sanneke van den Boom. De toegang is gratis.

Reacties