Ontmoet op 17 december schrijvers in de boekhandel

De auteurs van “Beet”, “Bleke Demonen” en “Allard en de magische zuurstok” zijn zondag 17 december in boekhandel van der Kreek in Bergen op Zoom.

Om 14:00 uur zijn Marc Kerkhofs (Beet), Sonn Franken (Bleke Demonen) en Fiona Hack (Allard en de magische zuurstok) te gast in boekhandel van der Kreek. Ontmoet en groet deze schrijvers en ga naar huis met een gesigneerd exemplaar van deze pas uitgekomen boeken.

Beet

George is onderhoudsman op een carwash. Op een avond, als hij moet overwerken, ontdekt hij een vreemd schepsel in de waterput. Zonder dat hij het wil, hecht het dier zich aan hem en met gemengde gevoelens aanvaardt George die vriendschap. Zijn vrouw Diana ontfermt zich over het creatuur en bekommert zich niet om de herhaaldelijke waarschuwingen van haar man. Als boerendochter weet ze hoe ze moet omgaan met dieren. Dat de vreemde indringer hun hele wereld op zijn kop zet, beseft George pas wanneer het te laat is. “BEET” is een roman over het onbekende en vervreemding. Over vastgeroeste gewoontes en de angst om te verliezen.

Bleke demonen

Nadat Akam en zijn vrienden de Kwade Godin hebben verslagen, verwachten ze dat de rust wederkeert op hun wereld. Niets blijkt minder waar te zijn. Het kwade waart nog altijd rond, dit keer in de gedaante van bleke vreemdelingen die het vermogen hebben om de geest van anderen te beïnvloeden.
Er is altijd hoop. Er is altijd ruimte om tegen welk onrecht dan ook te vechten. Dit verhaal toont hoe dun de scheidslijn is tussen goed en kwaad. Tevens laat het zien dat een volk niet geheel slecht kan zijn. Bedrog, machtswellust of de honger naar bezittingen overwinnen nooit voor eeuwig, onder welke deken van geloof of achtergrond je ze ook verbergt. Het zijn vreemde mannen die de wereld willen strippen van haar geschiedenis

Allard en de magische zuurstok

Allard heeft alles wat hij zich kan wensen. Toch verveelt hij zich. Behalve zijn spelcomputer heeft hij geen vrienden en zijn ouders hebben het te druk met hun advocatenkantoor. Zelfs de au pair, uit Rusland, heeft geen aandacht voor hem. Hij wil graag een held zijn, dan hoeft hij de pestkoppen uit zijn klas niet meer te zien. Als hij op de kermis een bijzondere zuurstok krijgt, wordt alles anders.

Reacties