Natuurbeleving staat bij fotowedstrijd voorop

Natuurclub IVN Groene Zoom roept mensen op om hun mooiste natuurfoto’s naar hen op te sturen. De twee beste inzendingen worden beloond met een wandeling met de boswachter.

“Soms komen er hele mooie, leuke of bijzondere natuurfoto’s voorbij op sociale media en IVN Groene Zoom wil die graag wat meer voor het voetlicht brengen”, zegt Reijer van der Velden, bestuurslid van IVN Groene Zoom. “Houd jij van natuur en fotograferen, doe dan mee en spoor anderen in jouw omgeving aan ook eens die camera te pakken!” Foto’s van de natuur (bijvoorbeeld tijdens een wandeling of als je de tuin inkijkt) kunnen opgestuurd worden naar: [email protected] met vermelding van: jouw naam en leeftijd, wat er op de foto te zien is en waar deze gemaakt is.

Omdat natuur door jong en oud beleefd wordt, zijn er twee leeftijdscategorieën voor het inzenden van een foto:

  1. voor jeugd tot 16 jaar en
  2. vanaf 16 jaar

Natuurbeleving staat voorop maar er valt ook iets te winnen. De twee makers van de beste foto in hun categorie mogen samen een keer meelopen met boswachter Erik de Jonge van het Brabants Landschap! Zij kunnen eens (zo gewenst met de camera in de hand) met hem meekijken en zien wat hij zoal tegenkomt in de natuur.

De beste drie foto’s per categorie worden via de website, sociale media en de Nieuwsbrief van IVN Groene Zoom getoond. De makers van deze foto’s krijgen bovendien een dvd van Mark Kapteijns. Deze bekende filmmaker heeft meerdere succesvolle, prachtige natuurfilms op zijn naam staan, opgenomen in gebieden van het Brabants Landschap.
IVN Groene Zoom ziet uit naar de inzendingen!

Een paar voorwaarden:

  • Foto’s moeten betrekking hebben op natuur van de Brabantse Wal en gemaakt zijn in het winterseizoen.
  • Er kan één foto per deelnemer worden ingestuurd.
  • Inzendingen zijn welkom t/m zondag 7 januari 2018.
  • De winnende foto’s worden op 14 januari 2018 bekend gemaakt via sociale media.
  • De jury wordt gevormd door de beheerders van onze website, Facebookpagina, Twitter, de maker van de Nieuwsbrief en boswachter Erik de Jonge.
  • Over de uitslag zal niet worden gecorrespondeerd.

Reacties