Arsis presenteert op 28 december kunstenares Annemarie Dagelinckx

Foto:

Donderdagavond 28 december presenteert de bij Arsis aangesloten beeldend kunstenares Annemarie Dagelinckx zich in de Arsiszaal aan de Kometenlaan 38 in Bergen op Zoom.

Annemarie Dagelinckx maakt werkt vanuit haar hart en ziel. Dat tonen haar beelden o.a. in brons en keramiek gecombineerd met schilderijen en multimedia-art. Ook monteert zij unica voor haar eigen fashion labels: Alinckx Couture en X-Design.

Zij exposeerde tussen 1988 en heden haar beelden en schilderijen in Nederland, Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Zuid-Afrika. In 2006 won zij met het beeld “Fertillity” de publieksprijs in Nogent sur Seine (Frankrijk).

Annemarie Dagelinckx

Annemarie Dagelinckx geeft workshops in boetseren, pottenbakken en schilderen. Zij vindt het heerlijk om anderen te motiveren, het beste in hen naar boven te halen en naar een verrassend eindproduct te begeleiden.

Via het Cultuurbedrijf Het Markiezenhof te Bergen op Zoom begeleidt zij groepen kinderen als museumdocent. In de wijk “Gageldonk West” is zij met de bewoners een project gestart met als thema “Beeld ’t Plezier”.

Eerdere projecten van haar zijn o.a.” Cat Walk Talk” gesteund door het Prins Bernhard Cultuur fonds en Stadlander. In Putte heeft zij, samen met de bewoners, in het Wooncomplex “de Tulp” van Stadlander de binnentuin opgepimpt en een bijzonder kunstwerk gecreëerd.

Als productgenerator van een kunstzinnig project is het een must om “out of the box” te denken. Zij laat zich dan ook graag inspireren door andere culturen.

Praktische informatie

Adres: Kometenlaan 38 Bergen op Zoom
Datum: 28 december 2017
De Arsiszaal gaat open om 19.30 uur. Aanvang presentatie 20.00 uur.
U wordt vriendelijk verzocht om tijdig aanwezig te zijn.

 

Reacties