Voorleesfeest in de Bibliotheek Het Markiezaat

Foto: Google streetview

De Bibliotheek Het Markiezaat organiseert diverse activiteiten in het kader van de Nationale Voorleesdagen van woensdag 24 januari t/m zaterdag 3 februari.

Nationale Voorleesdagen

De voorleesdagen zijn van woensdag 24 januari t/m zaterdag 3 februari en zijn bedoeld om het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen te stimuleren. Samen genieten van een boek is plezier voor twee. Het is niet alleen een heerlijk moment, maar het heeft ook een positief effect op fantasie, woordenschat en tekstbegrip.

Ssst! De tijger slaapt… Prentenboek van het Jaar

Ieder jaar maakt een jury van jeugdbibliothecarissen een TopTien van de mooiste prentenboeken bekend. Daaruit wordt het Prentenboek van het Jaar gekozen. De winnaar is dit jaar Ssst! De tijger slaapt van Britta Teckentrup. Ssst! De tijger slaapt, maar ze ligt wel heel erg in de weg. Hoe kunnen de andere dieren erlangs, zonder dat de tijger wakker wordt. Spannend!

Voorleesfeest Ssst! De tijger slaapt

Kinderen van 3 tot 6 jaar zijn woensdag 24 januari van 13.30 tot 14.00 uur van harte welkom bij het voorleesfeest Ssst! De tijger slaapt. Kom langs in de Bibliotheek Bergen op Zoom, Dinteloord, Halsteren, Hoogerheide en Steenbergen. De toegang is gratis. Graag vooraf opgeven via [email protected]

Verteltheater Ssst! De tijger slaapt

Woensdag 24 januari speelt verteltheater Go! Impro van 14.00 tot 14.45 uur het spannende verhaal van de slapende tijger in de Bibliotheek Bergen op Zoom. Natuurlijk mag iedereen mee spelen, bewegen én dansen. Het theater is geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar en papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die niet veel lawaai maken, want de tijger slaapt. Ssst!

De toegang is gratis. Graag vooraf opgeven via [email protected]

Gratis vingerpoppetje

Peuters en kleuters die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van de bibliotheek krijgen een vingerpoppetje van Tijger cadeau! Zo wordt voorlezen nog leuker.

Reacties