Coraline Steingueldoir (Start2Bizz): “Schijn bedriegt, laat je niets wijsmaken”

Foto: Rudy Jansen Fotografie

Wat je niet ziet op de foto hierboven is dat Coraline de dag vóór de shoot gewerkt had tot 1 uur ‘s nachts… In deze korte blog neemt de oprichtster van Start2Bizz (partner van deze site) je even mee achter de schermen.

“Een slechtere timing voor een fotoshoot had niet gekunnen. Ik was eigenlijk doodop die dag. Fijn dat de fotograaf hiervoor begrip had. Dat ik tussen de foto’s door even kon weg geeuwen om dan weer een glimlach tevoorschijn te toveren.”

“Dat is ondernemen. Af en toe harde deadlines moeten halen en knokken om erdoor te geraken. Het is harder dan ik dacht, maar het blijft een passie om lange uren te werken voor de droom die ik heb. Wat ik startende ondernemers wil meegeven is dat ze in hun achterhoofd moeten houden dat alle ‘happy pictures’ die je ziet voorbijkomen op sociale media niet altijd zo ‘happy’ zijn.”

“Ondernemers zijn ook maar mensen. Ondernemers hebben een gezicht en een verhaal. En dat maakt ze net zo bijzonder in wat ze doen. Ze vechten voor de dromen die ze willen bereiken en geven daar heel veel voor op.”

“Doorzetten loont. Geef niet op wanneer het wat moeilijker gaat. Blijf geloven in jezelf en laat je niet beïnvloeden door wat je ziet op sociale media. Veel ondernemers gaan door een dieptepunt vóór ze succesvol worden. Blijf authentiek en dichtbij jezelf.”

Over Coraline

Coraline Steingueldoir is de oprichtster van het ondernemersnetwerk Start2Bizz.
“Mijn missie bestaat erin ondernemers op een laagdrempelige manier met elkaar te verbinden door het organiseren van informele netwerkactiviteiten. Bij ons hoef je niet te pitchen, kan je gewoon je jezelf zijn en leer je van de kennis en ervaringen van andere ondernemers.”

Bekijk alle geplande netwerkactiviteiten via www.start2bizz.com/kalender
Op de hoogte blijven? Schrijf je in op de nieuwsbrief via www.start2bizz.com/nieuwsbrief
Linken met Coraline via Linkedin

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Start2bizz. Foto door Rudy Jansen Fotografie

Reacties