Biënnale Venetië thema avond bij Arsis

Avondthema 26 oktober: Biënnale Venetië
Elke 4de donderdag van de maand is er een presentatie van een kunstenaar bij Arsis. Irene Weug en Christine Veraart bedachten om voor 26 oktober als thema van die avond te kiezen voor de Biënnale(s) van Venetië, waar ze onlangs beide de 57e versie van hebben bezocht.

Het is een gegeven dat veel kunstenaars, (en kunstminnaars) ook van Arsis, met en zonder geliefden de Biënnale van Venetië bezoeken. Iedereen maakt veel foto’s en komt met een vol hoofd terug. Graag willen we op 26 oktober die beelden met jullie samen presenteren.

Heb je zin om een bijdrage te leveren, zoek in je beeldarchief naar Biennale-foto’s van dit jaar, selecteer en kies er maximaal 10. Stuur ze naar Irene via de mail ( link mail Irene Weug  ) of zet ze op een USB-stick en neem deze mee. Meld in ieder geval dat je beeld hebt. Irene en Christine en zorgen ervoor dat iedereen tot zijn recht komt. Vertel bij jouw beelden in het kort wat je raakte, wat je opgewonden maakte, waar je een grondige hekel aan kreeg, welk beeld je inspireerde voor je eigen werk. Het kan ook zijn dat je er geen toelichting bij wilt geven.

Stichting Arsis Kunst en Sociëteit, Brabantse Wal
Kometenlaan 38 Bergen op Zoom

Zaal open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur

De organisators stellen het op prijs wanneer u tijdig aanwezig bent