Fotoclub FixedFocus bestaat 10 jaar

FixedFocus is bij heel wat mensen uit west-Brabant bekend door hun tentoonstelling die de laatste jaren in het derde weekend van oktober gehouden wordt in het gebouw van Arsis aan de Kometenlaan. In 2017 op 14 en 15 oktober! In het kader van het 10-jarig bestaan van de club, pakken de leden dit jaar extra groot uit!

De leden van fotoclub FixedFocus uit Bergen op Zoom komen eens per veertien dagen bij elkaar om elkaars foto’s te bekijken, te beoordelen en te bespreken. Dat doen zij dit jaar al 10 jaar! Door van elkaar te leren, maar ook door de vele contacten met andere fotoclubs gaat het niveau van de ingebrachte foto’s gestaag omhoog.

Vorig jaar heeft de vereniging voor de eerste keer een gratis workshop verzorgd voor beginnende fotografen die hun camera wat beter wilden leren kennen en benutten. Dat was een groot succes en daarom ook dit jaar voor herhaling vatbaar! Houdt u daarom de berichten hierover op de website goed in de gaten! Ook u bent van harte welkom!
FixedFocus wil zeker niet uitgroeien tot een grote fotoclub, omdat alle door de leden meegebrachte foto’s de nodige aandacht verdienen en moeten krijgen. Hoewel we vaak mensen moeten teleurstellen, is er op dit moment weer plaats voor een tweetal nieuwe leden.

Voor mededelingen omtrent de activiteiten van de fotoclub of om gewoon inspiratie op te doen voor het maken van uw eigen foto’s, verwijzen we u graag naar de website:www.fixedfocus.nl.
Via deze website kunt u ook in contact met de vereniging komen als u wat meer wilt weten over de mogelijkheid om lid te worden.