“Kriebelbeestjes” Themamiddag op de Kraaijenberg speciaal voor kinderen van 7 tot 12 jaar

Op 27 september organiseert Brabants Landschap samen met IVN Groene Zoom weer een leuke en leerzame kinderactiviteit in bezoekerscentrum “De Kraaijenberg”.  Deze keer is het thema “Kriebelbeestjes “. Om ons heen wonen allemaal kleine beestjes. Wil je weten welke beestjes en wat ze allemaal doen, kom dan kijken en zie wat er allemaal om ons heen “kriebelt”.

De gids neemt de kinderen onder begeleiding van een ouder of grootouder mee naar buiten, waar ze samen op zoek gaan.

Na afloop is er limonade voor alle kinderen. Het programma begint om 14.00 uur en zal ongeveer 2 uur duren. Het belooft weer een gezellige middag te worden.

Tijdens de eerste Kraaijenbergdag op 1 juli, zijn de laatste twee BeleveNissen Aarde en Water in het bezoekerscentrum geopend. Kom het zelf beleven.

Verzamelen (onder begeleiding van een volwassene, niet voor BSO of andere commerciële groepen) om 14.00 uur bij bezoekerscentrum “De Kraaijenberg”, gratis parkeren op de parkeerplaats aan de Fianestraat.

De kosten voor deze kinderactiviteit zijn €2,00 per kind. Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang (op vertoon van de ledenpas) gratis voor twee volwassenen, twee kinderen en twee introducées.  Het zal tot ongeveer 16.00 uur duren.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.brabantslandschap.nl, of op www.facebook.com/DeKraaijenberg