Oldtimershow Lepelstraat

Oldtimershow Lepelstraat is een dag uit voor het hele gezin

Zondag 6 augustus organiseert Stichting Evenementen Lepelstraat de jaarlijkse Oldtimershow. Wat 9 jaar geleden begon als een extra aanvulling op de plaatselijke kermis is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen en zelfstandig evenement.

Liefhebbers van oldtimers in alle soorten en maten kunnen op de Oldtimershow genieten van oude gemotoriseerde voertuigen. ‘Voor alle liefhebbers van alles wat rookt’, is niet voor niets het motto van de organisatie.

Tussen 11.00 en 17.00 uur zullen het Lepelstraatse Kerkplein en de omliggende straten gevuld worden met onder andere oude auto’s, tractoren, motoren, brommers en vrachtauto`s uit allerlei tijdperken met allemaal een minimale leeftijd van 25 jaar.

Maar niet alleen de liefhebbers van alles wat rookt komen aan hun trekken, naast een springkussen en suikerspin voor de kinderen, is er een goed voorziene bar en ook een frietkar aanwezig.

Volledig in thema verkoopt een ijscovrouw schepijs vanuit een oude Symca en spelen dit jaar ‘Dozz Banditozz’ hun livemuziek vanaf een oldtimertruck op een gezelllig ingericht kerkplein.

Dozz banditozz is een akoestische rockband die nummers van zo’n beetje alle grote der aarde speelt. Met hun eigen arrangementen van bekende hits, weten ze het publiek te vangen in hun nimmer, aflatende energiestroom. Als rock trio begonnen, maar onlangs uitgebreid door de aanschaf van een drummer, rockt DB als nooit tevoren. Het muzikaal geweld dat het viertal weet neer te zetten, gecombineerd met een leuke, soms wat heftige show, EN, een visueel erg aantrekkelijke aankleding van, en, op het podium, maken deze band tot een echte “MUST SEE” en onderscheiden ze zich zeer zeker, van al hetgeen er nu aan bands te zien is.

De nuchtere Brabanders zijn wars van sterallures. Eerder speelden ze bij verschillende bands en op dit moment ook in verschillende projecten. Zanger Lex Lebeau oa Bootleg, gitarist Dré Hamers ook oa Bootleg, bassist Dennis van Leeuwen Zero Friction en Sweet Chili en drummer Helmut van Rijsbergen als beukend hart van Big Shampoo.

In hun bijna drie jarige bestaan, heeft de band al van het uiterste zuiden, tot in het noordoosten van het land gespeeld. Ook België en Luxemburg hebben al kennis gemaakt met DB, en in 2016 zijn er al weer boekingen om terug te gaan.

Dozz Banditozz speelt op: festivals, motor treffens, zalen, theaters, kroegen, privé feesten, bedrijfsfeesten en huiskamer concerten.

Onlangs is er een live demo opgenomen in combinatie met een promo-videoclip. In Januari 2016 zal eea gehoord, en gezien kunnen gaan worden voor het grote publiek. De eerste demo is in de studio in België opgenomen, nu, de tweede, is er gekozen voor ouderwets, alles in één keer inspelen. Old school, géén trucs of effecten, nix “inprikken” of wat dan ook, what you hear is what you get. DB heeft niets te verbergen, en staat voor hun manier voor performen. Puur en ongekunsteld.

Het repertoire bestaat uit songs van oa: Johnny Cash, CCR, Elvis, AC/DC, Bob Seger, Eric Clapton. Maar ook: Boudewijn de Groot, Raymond van het Groenewoud, Polle Eduard en vele, vele anderen.

Dozz banditozz is een akoestische rockband die nummers van zo’n beetje alle grote der aarde speelt. Met hun eigen arrangementen van bekende hits, weten ze het publiek te vangen in hun nimmer, aflatende energiestroom. In hun bijna vierjarige bestaan, heeft de band al van het uiterste zuiden, tot in het noordoosten van het land gespeeld. Ook België en Luxemburg hebben al kennis gemaakt met deze band. De muziek en sfeer die ze brengen is old school, géén trucs of effecten, nix “inprikken” of wat dan ook, what you hear is what you get. DB heeft niets te verbergen, ze zijn puur en ongekunsteld. Het repertoire bestaat uit songs van oa: Johnny Cash, CCR, Elvis, AC/DC, Bob Seger, Eric Clapton. Maar ook: Boudewijn de Groot, Raymond van het Groenewoud, Polle Eduard en vele, vele anderen.

Kortom, er zijn genoeg ingrediënten aanwezig voor een gezellig dagje uit voor het hele gezin!

Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website, maar zijn ook zonder inschrijving welkom tijdens het evenement, melden bij de verkeersregelaars.

Kijk voor meer info op www.oldtimershowlepelstraat.nl