Spoorwegovergang Wouwsestraatweg afgesloten

Foto:

Van vrijdag 9 juni tot en met zondag 18 juni werkt ProRail aan het spoor van Vlissingen tot aan Roosendaal. ProRail voert werkzaamheden uit aan het spoor, de bovenleiding, overwegen en het verwijdert en vervangt wissels. Dat meldt de gemeente.

Tijdens deze werkzaamheden is de spoorwegovergang Wouwsestraatweg / Bredasestraat afgesloten. Dit is van vrijdag 9 juni, 1.00 uur tot zondag 18 juni, 5.00 uur. Zowel voor gemotoriseerd verkeer als voor fietsers is het niet mogelijk de overgang over te gaan.

Voor verkeer van en naar de snelweg is er een omleiding via de Rooseveltlaan. Via het J.F. Kennedyviaduct kun je over het spoor. Fietsers kunnen via de Parallelweg / Balsebaan omrijden. Tijdens de spitsuren zijn er verkeersregelaars om het verkeer in goede banen te leiden.

Het treinverkeer van en naar Bergen op Zoom ligt de hele week om dezelfde reden stil. Er rijden vervangende bussen. Meer informatie hierover lees je op deĀ website van de NS(externe link).

Gevolgen voor de bereikbaarheid

De werkzaamheden aan het spoor vallen samen met werkzaamheden van Rijkswaterstaat aan de Haringvlietbrug tussen Zeeland en Zuid-Holland. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid in en rondom Zeeland/West-Brabant. Hierdoor verwacht ProRail extra drukte op de weg. ProRail adviseert om zoveel mogelijk thuis te werken en niet in de spits te reizen.

Cookieinstellingen