Meisje van fiets af getrokken, politie zoekt getuigen

Foto: Vincent

De recherche is een onderzoek gestart nadat een 17-jarig meisje, dat onderweg naar huis was, in Halsteren van haar fiets werd getrokken door een onbekende man. Een man met hond zou mogelijk getuige zijn geweest van het voorval.

Het slachtoffer fietste op maandag 9 augustus rond 0.15 uur op de Langstraat ter hoogte van Monkey Town in Halsteren toen een man haar van haar fiets trok. Ze wist de man na een worsteling en door middel van gegil en geschreeuw af te schrikken. De dader vertrok vervolgens op een grijze fiets in de richting van de kruising Langstraat met de Biezenlaan.

Signalement

De man zou rond de 1.70 meter lang zijn. Hij droeg een donker vest met capuchon en fietste op een grijze fiets.

Getuige

Het meisje zag kort na het voorval een, volgens haar, wat oudere man met een middel grote hond lopen. Deze man riep nog ‘wat?’ naar haar. Maar verder heeft ze hem niet gesproken. De politie zou graag dringend in contact met hem komen. Ook anderen getuigen kunnen contact op nemen via 0900-8844 of via het tipformulier van de politie . Ook als u bijvoorbeeld camerabeelden heeft die bruikbaar kunnen zijn. Vermeld daarbij het zaaknummer 2021212208.

Aldus de politie

Reacties