7 februari 2019: Parkinson Café West-Brabant in het teken van dansen

Op donderdag 7 februari is er weer een nieuw Parkinson Café West-Brabant. Dit keer staat Dance for Health centraal.

Dance for Health heeft als doel om met dans de kwaliteit van leven te verbeteren, in het

bijzonder voor mensen met de ziekte van Parkinson. De danslessen helpen om beter en langer mobiel te blijven. Daarnaast is het plezier tijdens de danslessen erg belangrijk. Samen dansen geeft energie, stimuleert de geest en het lichaam en zorgt ervoor dat deelnemers letterlijk en figuurlijk beter in hun vel gaan zitten. Madeleine Benjert, werkzaam als danstherapeut bij Groenhuysen, geeft een interactieve presentatie.

Wilt u meer weten? Het Parkinson Café West-Brabant wordt gehouden in het Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 in Heerle. U bent van harte welkom vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. In de omgeving kunt u gratis parkeren.

Parkinson Café West-Brabant is een initiatief van het samenwerkingsverband van TWB Thuiszorg met Aandacht, Groenhuysen, Surplus Zorg, Bravis ziekenhuis, tanteLouise, Van Broekhoven Fysiotherapie, Fysiotherapie Van Lammeren, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging.

Reacties