Parkinson Café West-Brabant: non motore symptomen

Foto:

Op donderdag 5 maart is er weer een nieuw Parkinson Café West-Brabant. “Dit keer behandelen we het onderwerp: non motore symptomen bij de ziekte van Parkinson.”

De ziekte van Parkinson is een neurologische bewegingsstoornis die bekend staat om de typische kernsymptomen: beven, traagheid, stijfheid en balansstoornissen. Maar regelmatig ervaren mensen de non motore klachten zoals, plasproblemen, trager denken, slaapstoornissen, obstipatie en stemmingsproblemen, als meer beperkend. Tijdens deze bijeenkomst gaat neuroloog M. Braaksma van het Bravis ziekenhuis verder in op dit onderwerp.

U bent van harte welkom vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Het Parkinson Café West-Brabant vindt plaats in Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 in Heerle. De Schalm is gevestigd in de Gertrudiskerk, de ingang bevindt zich in de Herelsestraat. In de omgeving kunt u gratis parkeren.

Parkinson Café West-Brabant is een initiatief van het samenwerkingsverband van TWB Thuiszorg met Aandacht, Groenhuysen, Surplus Zorg, Bravis Ziekenhuis, tanteLouise, Van Broekhoven Fysiotherapie, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging.

Reacties